Tillbaka
Star nutrition L-arginine powder

L-Arginine (powder), 255 g

L-Arginine är ett kosttillskott med L-arginin. En skopa ger 3 400 mg rent arginin. Perfekt inför träning eller andra aktiviteter. Dryg förpackning med upp till 75 serveringar.


Information
Näring & Ingredienser

L-Arginine från Star Nutrition innehåller aminosyran L-arginin. Arginin är idag ett måste i nästan alla färdigblandade PWO men med denna produkt kan du styra doseringen själv. En skopa ger hela 3 400 mg rent arginin och passar perfekt inför träning eller annan aktivitet.

  • Rent L-arginin
  • Inga tillsatser
  • Gör egen PWO
  • Upp till 75 serveringar

Aminosyror och PWO

Aminosyror utgör en viktig del i en välkomponerad PWO. De två vanligaste är citrullin och arginin. Framförallt arginin har blivit en nyckelingrediens och har funnits med sedan de första PWO-produkterna släpptes. Att arginin fortfarande är viktig för en väl sammansatt PWO säger mycket om denna aminosyra.

Rent arginin

L-Arginine från Star Nutrition är rent arginin med en gnutta kiseldioxid för att det inte ska klumpa sig. Här finns inga andra tillsatser så som färg, smak eller sötning vilket gör det mycket enkelt att använda detta arginin som den är eller som en del av en egenkomponerad PWO. Arginin har viss smak som är lätt att dölja i smaksatt dryck.

Gör en egen PWO

Alla ingredienser du behöver för att göra en egen PWO, med mängder som passar dig, hittar du hos Star Nutrition. Glöm då inte argininet. L-Arginine ger hela 3 400 mg rent arginin per skopa eller otroliga 6 800 mg vid full servering.

Innan ansträngning

Arginin har sitt primära syfte innan träning som en PWO i sig eller som en ingrediens i en blandning. Samtidigt passar arginin lika bra för all annan fysisk aktivitet. Arginin tas bäst 15 – 30 minuter innan fysisk aktivitet.

Antal doser per förpackning: 37 – 75 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 skopa (ca 3,4 g), 1 - 2 gånger per dag. Blanda med vatten och drick separat från måltid. Tas med fördel direkt innan träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll 1 skopa 2 skopor
L-arginin 3400mg 6800mg

Ingredienser och allergener: L-arginin, klumpförebyggande medel (kiseldioxid).