Om Star Nutrition


FÖR EN HÄLSOSAM OCH ATLETISK LIVSSTIL. 

Med ett av marknadens bredaste sortiment av kosttillskott riktar sig Star Nutrition till alla som vill utveckla sin atletiska livsstil och maximera sin prestation. Den som väljer Star Nutrition får effektiva, högkvalitativa och prisvärda produkter. Därför är Star Nutrition ett populärt varumärke som många atleter använder sig av. 

Star Nutrition är ett svenskt varumärke och ett resultat av många års utveckling ämnat åt att kontinuerligt ta fram och vidareutveckla produkter som ligger i forskningens framkant och som marknaden efterfrågar. 

Star Nutrition grundades 1999, då var hela sortimentet proteinpulver, men genom åren har bredden på produkter som Star Nutrition erbjuder blivit både fler och mer innovativa. Utvecklingen av nya produkter sker genom samarbete mellan avdelningen för produktutveckling och den regulatoriska enheten. Detta samarbete garanterar produkter med säkra, lagliga ingredienser och korrekt märkning. 

Star Nutrition står för rent utövande av idrott, och använder inga ingredienser med medicinsk effekt eller som är uppförda på WADAs dopinglista. Star Nutrition garanterar sina kunder att produkterna i sortimentet alltid uppfyller svenska och europeiska märkningskrav. Rigorösa rutiner säkerställer att all obligatorisk information för kosttillskott och livsmedel finns tillgängliga på etiketten.


Star Nutrition ägs av HSNG, Health and Sports Nutrition Group AB, som i sin tur är en del av koncernen Orkla.