Tillbaka
Star nutrition Ultimate CLA

Ultimate CLA, 90 caps

Ultimate CLA är ett kosttillskott från Star Nutrition. En storsäljande och välstuderad produkt i kategorin fettförbrännare. Ultimate CLA innehåller CLA från den högkvalitativa råvaran Clarinol™.


Information
Näring & Ingredienser

Ultimate CLA utvinns från tistelolja och innehåller den världserkända råvaran Clarinol™ vilket gör detta till en CLA av högsta möjliga kvalitet. Detta är en mycket populär produkt i kategorin fettförbrännare och den är en stapelvara för många på diet.

  • 2 340 mg ren CLA
  • CLA från Clarinol™
  • Kategorin fettförbrännare
  • Storsäljare
  • 30 dagars användning

Vad är CLA?

CLA är en engelsk akronym som på svenska blir konjugerad linolsyra. CLA är en naturlig transfettsyra som återfinns i tistel och som efter årtionden på sportnutritionsmarknaden har blivit en mycket uppskattad fettsyra som för många är en självklarhet att använda under diet.

Högsta möjliga kvalitet

Star Nutritions Ultimate CLA utgörs till 100 % av den varumärkesskyddade CLA-källan Clarinol™. Denna CLA-form är särskilt fördelaktig då den har en hög koncentration av rent CLA och innehåller samtliga former av CLA.

Inte bara till diet

CLA gör sig bäst under diet och när kaloriintaget är begränsat. CLA tillhör produktkategorin fettförbrännare men kan även användas under bulk och har gjort sig populär bland atleter som försöker lägga på sig så mycket vikt som möjligt samtidigt som de försöker minimera fettansamling.

Sprid ut intaget

Den dagliga dosen jämnt över dagen. Kapslarna kan tas på tom mage eller tillsammans med mat. Då CLA inte är uppiggande på något sätt så kan du ta den sista kapseln med sista måltiden på kvällen utan risk för att det stör sömnen. Du kan även kombinera CLA med andra produkter från Star Nutrition.

 

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel 3 gånger dagligen. Använd max 6 månader i sträck. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll per dosering (1 kapsel) respektive per dagsdos (3 kapslar)
 

  1 kapsel 3 kapslar
Clarinol™ 1000 mg 3000 mg
-därav CLA 780 mg 2340 mg

Ingredienser och allergener: Clarinol® (källa till CLA), kapsel (bovint gelatin, stabiliseringsmedel; glycerol), antioxidant (tokoferolrika extrakt).

Tillverkad i en lokal där även sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.