Tillbaka
Star Gear weight vest 15 kg vikter

15 st Viktblock 1 kg

Star Gear Weighted Blocks, 15 kg - Viktblock anpassade för Star Gear Weighted Vest tillverkade av kvalitativt stål. Viktblocken väger 1 kg vardera och kommer i ett smidigt 15-pack så att du själv kan välja hur mycket du vill att din väst ska väga totalt.


Information

Star Gear Weighted Blocks, 15 kg - Viktblock anpassade för Star Gear viktväst tillverkade av kvalitativt stål. Viktblocken väger 1 kg vardera och kommer i ett smidigt 15-pack så att du själv kan välja hur mycket du vill att din väst ska väga totalt. 

Förbättra din styrka och stabilitet 

Att använda en viktväst när du tränar styrka eller kondition kan hjälpa dig till snabbare resultat och effektivare träning. Ju mer du väger, desto mer måste kroppen arbeta under träningspasset vilket därmed leder till mer utmanande övningar och fler förbrända kalorier. 

Dessa rektangulära viktblock är speciellt framtagna för att passa i viktvästen från Star Gear och kommer i ett praktiskt 15-pack så att du snabbt kan öka västens vikt med upp till 15 kg. Västens fickor är placerade både fram och bak för att fördela vikten jämnt runtom överkroppen, vilket ger dig stabilitet i dina övningar och möjligheten att bygga upp en stark bål på ett skonsamt sätt. 

Star Gear Weighted Blocks, 15 kg erbjuder en mängd kvalitativa egenskaper:

  • De är tillverkade av slitstarkt rostfritt stål, vilket gör att de klarar av många år av intensivt användande
  • Varje block väger 1 kg och gör därför att du kan öka västens vikt med upp till 15 kg
  • De sitter säkert på plats och frigör dina händer för annat
  • Att träna med viktblock bidrar till effektivare och mer utmanande träning

Passar både för konditions- och styrkeövningar

Viktblock och viktvästar passar perfekt för dig som vill ta träningen till nästa nivå och få bättre resultat på kortare tid. Att sätta på dig en viktväst gör nämligen att dina övningar blir effektivare, tyngre och mer utmanande och passar lika bra för övningar där du använder kroppen som belastning och som alternativ till hantlar och kettlebells vid övningar när du vill ha händerna fria.

Tänk på att börja med en lägre vikt om det är första gången du använder viktväst så att du inte riskerar att överanstränga dig. Lägg sedan gradvis till fler viktblock i takt med att du blir starkare och mer bekväm med västen.

Produktinformation

  • Blockens vikt: 1 kg
  • Antal: 15 block
  • Material: Stål
  • Mått: 8,5 x 4,5 x 3,2 cm
  • Form: Rektangulära 
  • Passar för: Star Gear Weighted Vest