Tillbaka
Star Nutrition Flavoured creatine vanilla pear

Smaksatt Kreatin 300g

Flavoured Creatine är ett gott, smaksatt kreatin från Star Nutrition. Ökar styrka och muskeluppbyggnad.


Våra smaker
Information
Näring & Ingredienser

Flavoured Creatine är ett gott, smaksatt kreatinpulver från Star Nutrition. Kreatin ökar styrka, explosivitet och påskyndar muskeluppbyggnad.

  • Grundligt studerad ingrediens
  • Ökar styrka och explosivitet
  • Påskyndar muskeluppbyggnad
  • Två goda smaker: Vanilla Pear och Strawberry
  • Blanda med vatten och avnjut när som helst under dagen

Precis som namnet antyder så består Star Nutritions Flavoured Creatine av ett gott, smaksatt kreatin. Kreatin är en effektiv och välstuderad ingrediens som ökar styrkan och muskeltillväxten.

Två goda smaker

Kreatintillskott är vanligtvis inte smaksatta och därför neutrala i smaken – och ingen fröjd att dricka. Med Star Nutritions Flavoured Creatine blir det ändring på det. Den är smaksatt, sötad och finns att tillgå i två goda smaker: Jordgubb och Päron/Vanilj. Blanda avsedd dos i ett glas vatten, rör om och avnjut när som helst under dagen.

Hur funkar kreatin?

Kreatin är en naturlig ingrediens som lagras i musklerna och används som energi vid styrke- och explosivitetskrävande aktiviteter. Det gör att du kan använda tyngre vikter och göra fler repetitioner, vilket i förlängningen gör att du får bättre resultat.

Lagrat kreatin i musklerna har även en direkt effekt på muskeluppbyggnaden, vilket är ytterligare en förklaring till kreatinets popularitet och effektivitet.

Doseringsanvisning: Blanda 6 g (~1 rågad tesked) med 200 ml vatten. Uppladdningsfas (5 dagar): 6 g, 4 gånger/dag. Underhållsfas: 6 g/dag.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

 

Innehåll

Per skopa (6 g)

Kreatinmonohydrat

5200 mg

Strawberry Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), arom, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetsrött).

Vanilla Pear Ingredienser: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (riboflavin, sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen).

FÖRVARING: FÖRVARAS TORRT I RUMSTEMPERATUR