Tillbaka
Star Nutrition Flavoured creatine strawberry

Smaksatt Kreatin 300g

Flavoured Creatine är ett kosttillskott från Star Nutrition innehållandes delikat, smaksatt kreatin. Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning.


Våra smaker
Information
Näring & Ingredienser

Kreatin är ett av världens mest undersökta kosttillskott och det är idag bevisat bortom alla tvivel att kreatin ökar prestationsförmågan. Med Flavoured Creatine från Star Nutrition så slipper du tråkigt smaklöst kreatin och får istället en underbart god dryck som ger hela 5 200 mg kreatin per servering!

  • Smaksatt kreatin
  • Grundligt studerad ingrediens
  • Ökad fysisk prestation
  • 5 200 mg kreatin per skopa

Kreatin och muskler

Kroppen producerar själv kreatin och använder detta för att kunna röra på sig. Men kroppen har även utrymme att kunna lagra in mer kreatin och även om det finns kreatin i kosten och kroppen tillverkar det själv så krävs det ett kosttillskott för maximera denna inlagring.

Kreatin ökar prestationen 💪

Kreatin är ett av världens mest studerade kosttillskott och idag vet vi att det är mycket effektivt på att öka den fysiska prestationen vid exempelvis kortvarig och högintensiv träning så som styrketräning. Denna effekt nås vid ett dagligt intag på 3 g kreatin.

Kreatin med smak!

En servering Flavoured Creatine från Star Nutrition ger inte mindre än 5 200 mg rent kreatinmonohydrat! Där vanligt kreatin har en neutral eller lätt bitter smak så är detta kreatin smaksatt och blir en delikat dryck när det blandas med vatten vilket gör att det nu är en fröjd att ta kreatin.

Ladda eller inte ladda?

För att snabbare fylla på kroppens kreatindepåer så kan du kreatinladda. Ta då 6 g Flavoured Creatine 4 gånger per dag i 5 dagar. Sedan tar du 6 g om dagen. Kreatin fungerar utan att ladda och du kan då börja direkt med 6 g per dag.

Antal doser per förpackning: 50 st.

Rekommenderad daglig dos: Blanda 6 g (≈ 1 rågad tesked) med 200 ml vatten. Uppladdningsfas (5 dagar): 6 g, 4 gånger/dag. Underhållsfas: 6 g/dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Produkten innehåller sötningsmedel.

Innehåll

Per skopa (6 g)

Kreatinmonohydrat

5200 mg

Ingredienser och allergener:

Strawberry: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), arom, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (rödbetsrött).

Vanilla / Pear: Kreatinmonohydrat, konserveringsmedel (äppelsyra), aromer, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (riboflavin, sockerkulör; ammoniaksulfitprocessen).