Tillbaka
Protein Hazelnut Cream, 200 g

Protein Hazelnut Cream, 200 g

Protein Hazelnut Cream är en proteinberikad hasselnötskräm utan tillsatt socker. Den är god, vegansk och innehåller en stor mängd hasselnötter.

  • 27% hasselnötter – dubbelt så mycket som konventionell hasselnötskräm
  • Krämig konsistens och fantastisk smak
  • 21% protein
  • Inget tillsatt socker 
  • Vegansk
Precis som andra nötkrämer så har Protein Hazelnut Cream en rad användningsområden. Använd produkten som ett lyxigt smörgåspålägg eller som smak- och proteinberikning av olika bakverk. Eller varför inte omfamna ungdomen i dig, hämta en sked och äta produkten som den är? Som du fått höra så många gånger förut är det endast fantasin som sätter gränserna.

Information
Näring & Ingredienser
Doseringsanvisning: Konsumera tillsammans med valfria tillbehör när du är sugen på något gott eller som proteinrik ersättare till vanlig hasselnötskräm.

Antal doser per förpackning / Mängd användning: Byt ut din trötta, gamla hasselnötskräm till något betydligt mer proteinrikt men minst lika gott! Använd som smörgåspålägg, i bakning, till en lyxig gröt, efterrätter eller kanske direkt ur burken för livsnjutaren? Bara fantasin sätter gränser.  

Ursprungsland: Italien.

Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

Övrigt: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning. Innehåller polyoler. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

Näringsdeklaration:

Per 100 g

DRI % *

Energi

2 253 kJ / 539 kcal

Fett

43,3 g

- varav mättat fett

8,1 g

Kolhydrater

26 g

- varav sockerarter

2,3 g

- varav polyoler

23,7 g

Fiber

2,4 g

Protein

21 g

Salt

0,15 g

3

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener: HASSELNÖT, vegetabiliska oljor (solrosolja, kakaosmör), sötningsmedel (xylitol), ärtprotein, kakao.

Producerad i lokaler som även hanterar MJÖLK, GLUTEN, ÄGG, SOJA, och kan därför innehålla spår därav.