Tillbaka
Star Nutrition Glucomannan

Glucomannan, 84 caps

Glucomannan består av den naturliga fibern Amorphallus konjac. Den ökar mättnaden och främjar en god mag- och tarmhälsa.

  • Naturlig vattenlöslig fiber 
  • Sväller i magen – ökar mättnadskänslan
  • Berikad med krom
  • Främjar en god mag- och tarmhälsa
  • 14 portioner/förpackning

Amorphophallus konjac, är en nyttig fiber som inte bara främjar hälsosamma kolesterolnivåer och en god mag- och tarmhälsa, utan som även visats påskynda fettförlust. Efter intag binder glukomannan vatten i magsäcken, expanderar och bidrar till en långvarig mättnadskänsla. Därför är Glucomannan en beprövad viktnedgångsprodukt.

 


Information
Näring & Ingredienser
Doseringsanvisning: 2 kapslar, 3 gånger dagligen rikligt med vatten och före måltid.

Antal doser per förpackning: 14 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar, 3 gånger per dag. Tas med vatten och före måltid. Kapslarna skall ta med rikliga mängder vatten för att garanterat nå magen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll:

2 kapslar

6 kapslar

DRI % *

Glukomannan

1 111 mg

3 333 mg

Krom

24,8 µg

74,4 µg

62 / 186

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener: Glukomannan [Amorphophallus konjacL], kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), krompikolinat. Kan innehålla spår av mjölk, sulfiter, selleri, vete, havre, korn, råg, skaldjur, kräftdjur, blötdjur, ägg, fisk, soja och senap.