Tillbaka
Star Nutrition Calcium Pyruvate

Calcium Pyruvate, 90 caps

Calcium Pyruvate är en fettförbrännare beståendes av kalciumpyruvat. Syftet med produkten är att öka fettförbränningen och uthålligheten.

  • Kapslar med kalciumpyruvat
  • Stimulerar fettförbränning
  • Ökar uthållighet
  • Högdoserad formula
  • 30 dagsdoser/förpackning
Kalciumpyruvat utgörs som namnet antyder av kalcium och pyruvat som bundits ihop med varandra. Kalcium är mest känt som ett livsnödvändigt mineral som är viktigt för ett starkt skelett och en normal muskelfunktion, men i fallet av kalciumpyruvat är det endast en bärare av det pyruvat som står för den fettförbrännande effekten.

 


Information
Näring & Ingredienser
Doseringsanvisning: Tag en kapsel Calcium Pyruvate tre gånger dagligen. Företrädesvis i samband med måltid och träning. Överskrid ej 3 kapslar per dag.

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag en kapsel Calcium Pyruvate tre gånger dagligen. Företrädesvis i samband med måltid och träning. Överskrid ej 3 kapslar per dag. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll

1 Kapsel

3 Kapslar

Kalciumpyruvat

1 000 mg

3 000 mg

därav kalcium

155 mg (19%)

465 mg (58%)

*Procent av RDI (rekommenderat dagligt intag)

Ingredienser: Kalciumpyruvat, fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (vegetabilisk magnesiumstearat), kapsel (bovint gelatin).

Allergener: Tillverkad i en lokal där även sojalecitin och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår därav.