Tillbaka
Star nutrition ALA

ALA, 90 caps

Star Nutrition ALA är ett högkoncentrerat kosttillskott med antioxidanten alfa-liponsyra. ALA är ett populärt kosttillskott för att främja ett stabilt blodsocker.

  • Kosttillskott med ALA (alfa-liponsyra)
  • Kraftfull antioxidant
  • Främjar blodsockerregleringen – används för att motverka sötsug
  • Enkelt att använda
  • 45–90 dagsdoser/förpackning
En utmärkande egenskap med ALA i förhållande till andra antioxidanter är att ALA har visats förbättra insulinkänsligheten. ALA bidrar därigenom till stabila blodsockernivåer, vilket inte bara är bra för hälsan, utan även är förklaringen till varför ALA har blivit ett populärt defftillskott.

Information
Näring & Ingredienser
Doseringsanvisning: 1 kapsel 1-2 gånger dagligen före måltid. Överskrid ej 2 kapslar per dag.

Antal doser per förpackning: 90 st.

Rekommenderad daglig dos: Tag 1 kapsel 1 - 2 gånger dagligen före måltid som innehåller kolhydrater. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Varubeteckning: Kosttillskott av alfa liponsyra.   

Innehåll Per 1 kapsel Per 2 kapslar
ALA (alfa liponsyra) 400 mg 800 mg

Ingredienser och allergener:  Alfa-liponsyra, kapsel (bovint gelatin), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa).

Hanteras i lokaler som även hanterar ÄGG, SOJA och MJÖLK och kan därför innehålla spår därav.