Tillbaka
Star Nutrition Ultimate Collagen

Ultimate Collagen, 180 tabs

Ultimate Collagen är ett biotillgängligt kollagentillskott med Fortigel®. Fortigel® är specifikt framtaget för att främja starka och smärtfria leder.

  • Specifika kollagenpeptider från Fortigel®
  • Unikt framtaget för att stärka lederna och motverka ledsmärta
  • Berikad med C-vitamin – bidrar till en normal kollagenuppbyggnad
  • Perfekt för hårt tränande atleter
  • 30 dagsdoser/förpackning
Kollagen är ett protein som utgör en viktig byggsten i kroppens senor, ligament och brosk och därför krävs för en fullgod funktion i de vävnaderna. Tillskott med kollagen tillför byggstenar till leder och bindväv vilket hjälper till att motverka överbelastningsproblem och smärta.

Information
Näring & Ingredienser

Vem kan använda kollagen?
Tillskott med kollagen passar alla som vill förebygga problem med lederna. Detta kan t.ex. vara personer som styrketränar tungt, äldre eller uthållighetsatleter.

Rekommenderad daglig dos: Ta 6 tabletter om dagen.

Antal doser per förpackning: 30 st.

Rekommenderad daglig dos: Ta 6 tabletter om dagen. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Innehåll:

6 tabletter

DRI % *

Kollagenpeptider (Fortigel®)

5 000 mg

 

Vitamin C

40 mg

50

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal).

Ingredienser och allergener:

Kollagenpeptider (Fortigel®), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa), överdrag (bulkmedel (hydroxipropylmetylcellulosa, hydroxypropylcellulosa), ytbehandlingsmedel (talk), stabiliseringsmedel (fraktionerad kokosolja), fuktighetsbevarande medel (glycerol)), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), stabiliseringsmedel
(hydroxypropylcellulosa), kalciumaskorbat.

Tillverkad i en lokal där även SOJALECITIN, MJÖLK och FISK (omega-3) hanteras och kan därför innehålla spår därav.

Kan innehålla spår av mjölk, sulfiter, selleri, vete, havre, korn, råg, skaldjur, kräftdjur, blötdjur, ägg, fisk, soja och senap.