Tillbaka
Star Nutrition Ultimate Collagen

Ultimate Collagen, 180 tabs

Ultimate Collagen är ett biotillgängligt kollagentillskott med Fortigel®. Fortigel® är specifikt framtaget för att främja starka och smärtfria leder.

  • Specifika kollagenpeptider från Fortigel®
  • Unikt framtaget för att stärka lederna och motverka ledsmärta
  • Berikad med C-vitamin – bidrar till en normal kollagenuppbyggnad
  • Perfekt för hårt tränande atleter
  • 30 dagsdoser/förpackning
Kollagen är ett protein som utgör en viktig byggsten i kroppens senor, ligament och brosk och därför krävs för en fullgod funktion i de vävnaderna. Tillskott med kollagen tillför byggstenar till leder och bindväv vilket hjälper till att motverka överbelastningsproblem och smärta.

Information
Näring & Ingredienser

Vem kan använda kollagen?
Tillskott med kollagen passar alla som vill förebygga problem med lederna. Detta kan t.ex. vara personer som styrketränar tungt, äldre eller uthållighetsatleter.

Rekommenderad daglig dos: Ta 6 tabletter om dagen.

Kosttillskott med Fortigel® kollagenpeptider och vitamin C. Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för broskets normala funktion.

 

Rekommenderad daglig dos: Ta 6 tabletter om dagen.

Innehåll

6 Tabletter

Fortigel® kollagenpeptider

5 g

Vitamin-C

39.6 mg (49.8%)*

 *Procent av rekommenderat dagligt intag (RDI)

Ingredienser: Fortigel® (kollagenpeptider), bulkmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxypropylcellulosa), kalciumaskorbat, klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), tablettöverdrag (bulkmedel: Hydroxipropylmetylcellulosa, talk, hydroxypropylcellulosa, fraktionerad kokosolja).

Allergener: Tillverkad i lokaler som även hanterar mjölk och soja (lecitin), och kan därför innehålla spår därav.

 

Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.