Tillbaka
Star nutrition Nootropics Clarity

Nootropics Clarity, 60 caps

Star Nutrition Nootropics Clarity är en nootropic med Cognivia™, alpha-GPC samt vitamin B12, vilket bidrar till att minska trötthet.


Information
Näring & Ingredienser

Nootropics Clarity

Nootropics Clarity är en nootropic från Star Nutrition. Nootropics Clarity innehåller Cognivia™, Alpha-GPC samt L-tyrosin.

  • Högkvalitativ nootropic
  • Med det patenterade salviaextraktet Cognivia™
  • Alpha-GPC, biotillgänglig källa till kolin
  • B6 och B12 – bidrar till normal psykologisk funktion och till att minska trötthet

Star Nutrition Nootropics Clarity är en så kallad nootropic, en produktkategori som på engelska bland annat kallas för ”Cognitive enhancers”. Nootropics innehåller ofta ingredienser som förekommer naturligt i kroppen och som används av hjärnan i dess dagliga arbete. Nootropics Clarity består av ingredienser som ofta efterfrågas av personer som har en koncentrationskrävande vardag med jobb eller skola.

Vad innehåller Nootropics Clarity?

Nootropics Clarity består av ett antal olika ingredienser – alla med olika syfte.

  • Cognivia™ är en varumärkesskyddad kombination av Spansk salvia och Kryddsalvia. Cognivia™ har studerats för sin effekt på minnet och koncentrationsförmågan.
  • Alpha-GPC (engelsk förkortning av L-alfa-glycerolfosforylkolin) är en källa till kolin. Kolin är en molekyl som används för att producera acetylkolin. Acetylkolin är en signalsubstans som spelar en roll för nervimpulser i hjärnan och muskler.
  • L-tyrosin är en aminosyra som i kroppen används för att producera katekolaminer som dopamin och noradrenalin. Under stress sjunker katekolaminnivåerna vilket har föreslagits vara sammankopplat med sämre fokus.
  • Vitamin B6 och B12 är båda essentiella vitaminer. Vitamin B6 bidrar till en normal psykologisk funktion och vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Rekommenderad daglig dos: Ta 2 kapslar per dag.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. 

Innehåll 

Per 2 capsules / 2 kapslar / 2 kapsler / 2 kapselissa 

Cognivia™ (Salvieekstrakt) 

500 mg 

Alpha-GPC (alfa-glycerylfosforylkolin) 

500 mg 

L-tyrosin

200 mg 

Vitamin B12 

2,5 µg, 100%* 

Vitamin B6

2,0 mg, 143%* 

Extrakt av svartpeppar 

1,5 mg 

varav  

1,4 mg 

Ingredienser: Salviaextrakt (Salvia officinalis), akaciagummi), alfa-glycerylfosforylkolin, L-tyrosin, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), vitamin B12, vitamin B6, extrakt av svartpeppar (Piper nigrum).