Tillbaka
Star Nutritio Clean omega3 hers

Clean Omega-3 Hers, 80 caps

Ultimate Omega-3 är ett 80%-igt omega-3-tillskott från Star Nutrition. Hög halt EPA och DHA förpackat i minimala kapslar.


Information
Näring & Ingredienser

Star Nutrition Hers Ultimate Omega-3 80% är ett högkoncentrerat omega-3-tillskott förpackat i minimala kapslar som är lätta att svälja.

  • Essentiellt fett i ett högkoncentrerat format (80% omega-3)
  • Hög halt EPA och DHA
  • För en bra hjärt- och kärlhälsa
  • Perfekt för dig som inte äter mycket fet fisk

Vad är omega-3?

Omega-3 är en familj fleromättade fettsyror som kroppen inte kan tillverka själv och som således måste tillföras via mat eller kosttillskott. Omega-3 spelar bland mycket annat en viktig roll för hjärt- och kärlhälsan, fettförbränningen och hjärnan. Star Nutrition Hers Omega-3 80% består av 80% (!) omega-3, förpackat i små och lättsvalda kapslar.

För vem passar Ultimate Omega-3?

Den vanligaste källan till omega-3 är fet fisk. För att täcka behovet rekommenderas man äta tre portioner fet fisk varje vecka, vilket är betydligt mer än vad många når upp till. I de fallen är omega-3-tillskott ett utmärkt komplement för att förbättra både hälsan och träningsresultaten. Ultimate Omega-3 80% har en hög koncentration EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra), de två fettsyror som svarar för majoriteten av omega-3:ns hälsofördelar.

Doseringsanvisning: Inta 2 kapslar per dag.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Ingredienser: Fiskoljakapsel (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), vatten, antioxidant (tokoferolrika extrakt).

Allergener: Tillverkad i en lokal där även soja lecitin och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår därav.  

Förvaring: Förvaras torrt vid rumstemperatur.

Innehåller

2 kapslar

Omega-3 fettsyror

800 mg

  varav EPA

400 mg

  varav DHA

300 mg